Buitenverblijf Athene

Informatie

Het Buitenverblijf Athene, een uniek en hedendaags ontwerp uit de Topla Exclusief collectie, wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende dakoverstek aan de voorkant en aan een zijde.

De dakstructuur van dit buitenverblijf is ontworpen met zwaluwstaartverbindingen. Deze verbindingen, die zowel eenvoudig te monteren als vrij van schroeven zijn, verzekeren een buitengewoon sterke constructie. Het dak is bedekt met EPDM-folie.

Buitenverblijf Athene kan volledig op maat worden gemaakt volgens uw voorkeuren.

Het buitenverblijf Athene kan in verschillende maten worden vervaardigd en kan worden samengesteld tot verschillende varianten.

We hebben enkele voorbeeldvarianten voor u uitgelicht om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden. Mocht uw gewenste variant, maat of kleur er niet bij zijn, dan kunt u aan de slag met onze 3D configurator. Hiermee kunt u eenvoudig uw eigen unieke ontwerp samenstellen.

Als u uw wensen liever persoonlijk wilt bespreken, neem dan contact met ons op voor de dichtstbijzijnde dealer en plan een afspraak. Ze staan klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Kenmerken

✔️ Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas hout

✔️ Hoogte: 2600

✔️ Robuuste staanders 145x145mm

✔️ Ringbalken 145x190mm

✔️ Gordingen 65×145/190mm

✔️ Rechte schoren 65x145mm

✔️ Dakbeschot: vellingdelen 18mm

✔️ Dakbedekking: EPDM folie

✔️ Boeidelen 25x300mm incl. aluminium rechte daktrim 35mm

✔️ Inclusief bevestigingsmaterialen en duidelijke opbouwhandleiding

Standaard zij-detail

Details

Bekijk onze voorbeeld modellen en laat u inspireren

Vraag vrijblijvend een offerte aan