Projecten en plaatsingen

Projecten en plaatsingen

Een kleine greep uit onze projecten en plaatsingen

Deze schuifdeur systemen kunnen overal onder en tussen geplaatst worden.

Iedere overkapping, of deze nu van aluminium of van hout is. Het systeem kan overal tussen gemonteerd worden en beschermd tegen alle weersinvloeden zoals wind en regen.

Enkele van onze plaatsingen

Glaswanden, Glsschuifwanden, Schuifdeuren en overkappingen
Glaswanden, Glsschuifwanden, Schuifdeuren
Glaswanden, overkappingen

Glaswandoverkapping met hordeuren

Een verschuifbare hordeur in een glasschuifwand is de perfecte oplossing voor wie van frisse lucht houdt, maar insecten buiten de deur wil houden. Het biedt niet alleen bescherming tegen insecten, maar ook tegen pollen en stof, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën.

Daarnaast is het gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het neemt geen extra ruimte in beslag en past perfect bij uw glazen schuifwand. De hordeur kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met een soepele schuifbeweging en blijft stevig op zijn plaats dankzij de hoogwaardige bevestigingen.

Geen huis is hetzelfde

Geen huis is hetzelfde en daarom bieden wij glasschuifwanden geschuikt voor iedere maat. U krijgt dan direct een prijsinducatie. Heeft u liever persoonlijk advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via een van de vele manieren die u kunt vinden op onze website. Uit ervaring weten wij dat er voor ieder huis een goede oplossing is. Neem daartom geen genoegen met minder dan het beste!

Glaswandoverkapping leverd ook complete Overkappingen

Naast een ruim assortiment in glaswandoverkappingen kunt u bij ons ook terecht voor carports, veranda’s, tuinschuren en blokhutten. Neem gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs om de situiatie te beoordelen en exacte metingen te verrichten.

Glsschuifwanden, Schuifdeuren en overkappingen?
Uw wens vervullen is waar wij voor gaan!

Uw wensen zijn belangrijk voor glaswandoverkapping.nl. Wij zullen er altijd alles aan doen om uw wens zo goed als mogelijk in de praktijk te brengen. Omschrijf uw wens daarom zou duidelijk mogelijk. Glaswandoverkapping.nl zal u dan produkten aanbieden die daar het best bij passen.

We houden van wat we doen

Glaswandoverkapping heeft echt hart voor het werk. Onze passie is te zien in de schitterende objecten die we door heel Nederland plaatsen. Wij zijn  trots op onze design producten en dragen dat gevoel graag an u over.

Glaswanden, Glsschuifwanden, Schuifdeuren en overkappingen
Glaswanden, Glsschuifwanden, Schuifdeuren & overkappingen

Geniet langer van de zon en bespaar op uw gasrekening.

Een veranda vormt een extra buffer voor uw woning. Via de zon wordt de veranda op een isolerend object dat warmte vanuit het huis binnenhoud en de koude buiten. Bovendien kan, ook al is het winter de temperatuur achter het glas lekker oplopen vanwege het broeikaseffect.