Glazen schuifwanden vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw glazen schuifwanden in goede staat blijven:

  1. Houd de rail schoon: Zorg ervoor dat de rail waarop de schuifwanden bewegen, schoon en vrij van vuil en stof blijft. Dit zorgt voor een soepele werking van de schuifwanden en voorkomt slijtage.
  2. Reinig de beglazing regelmatig: Reinig de beglazing van uw glazen schuifwanden regelmatig met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek om vuil en vlekken te verwijderen. Vermijd het gebruik van schurende of bijtende schoonmaakmiddelen, omdat deze de beglazing kunnen beschadigen.
  3. Controleer de afdichtingen: Controleer regelmatig de afdichtingen rond de schuifwanden en vervang deze indien nodig. Dit voorkomt dat er tocht of vocht binnenkomt en helpt bij het behouden van de isolatiewaarde van uw glazen schuifwanden.
  4. Olie de mechanismen: Olie de mechanismen van de schuifwanden regelmatig om ervoor te zorgen dat deze soepel blijven werken en voorkomt slijtage van de onderdelen.

Over het algemeen hebben glazen schuifwanden weinig onderhoud nodig. Door regelmatig eenvoudig onderhoud uit te voeren, blijven uw glazen schuifwanden in goede staat en kunnen ze jarenlang meegaan.